red point

Сигнално-охранителна техника

Използването на сигнално–охранителна техника е специализиран вид охрана за опазване, защита и сигнализиране на обекти. Целта им е предотвратяване на злонамерен достъп. 

Предимства:

  • Пълен контрол над Вашия обект.
  • Отдалечено управление на работния процес.
  • Видеонаблюдение през интернет.
  • По-голяма сигурност и спокойствие.
  • Конкурентни цени и високо качество на предлаганите услуги.
  • Възможност за интеграция със система за видеонаблюдение.

Как можем да Ви помогнем?

Ако искате обаче, да сте сигурни, че нарушителят ще понесе последствия за своите действия, системите за видеонаблюдение могат да ви дадат тази сигурност. Специалните сървъри запазват записи от всяка камера при засечено движение от сензорите им. Така, благодарение на тези записи Вие ще можете да проследите самия акт на престъплението и да установите извършителя.

Предлагаме Ви безплатна консултация относно внедряването и ефективността, както и бърза калкулация на разходите за подобна система за сигурност.

По този начин, органите на реда са улеснени, когато трябва да направят описание на заподозряния и откриването и проследяването му се осъществяват за по-кратко време и с по-голяма сигурност.

В тази връзка Ен Ер Джи Софт ЕООД често е посредник във връзката между клиента и органите на реда, като предлага помощ при откриване и предаване на записи и оформяне на необходимите за целта документи.

Най-доброто решение: комбинирана система за сигурност

Разбира се, най-доброто решение е съчетаването на две или повече охранителни системи.

Например, комбинацията на системи за контрол на достъп и видеоконтрол, Ви дава спокойствието, че в момент на нарушение, камерите ще засекат извършителя, а вие ще получите сигнал, което ще ви позволи и навременна реакция.

Ен Ер Джи Софт ЕООД разработва собствен хардуер и софтуер за контрол на достъп, които позволяват перфектно сработване между двете системи и тяхната безпогрешна работа, предоставяйки Ви идеалното решение за Вашето спокойствие и сигурност на едно място.

Обадете се на 0700 13 007 за безплатна консултация относно аналогово видеонаблюдение, IP видеонаблюдение или за системи за сигурност.

© 2024 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top