red point Новини

Представяне на най-новите технологии в областта на възобновяемата енергия и опазването на околната среда в Румъния

26.04.2024

Бихме искали да ви върнем към изключителното изложение GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC, което се проведе този месец в Румъния и което обедини производители и ползватели на различни технологични решения, чиято цел е опазване на околната среда и оптимално управление на ресурсите. Посетителите нетърпеливо разглеждаха всички презентации от огромния потенциал на индустрията. Тук ще споменем и зелените решения за почистване на улици, които впечатлиха дори и нашия екип.

А какви продукти представи NRJ Soft? – най-голямо внимание привлякоха нашите най-нови компактни и висококачествени модели зарядни станции за домашна и публична употреба. Демонстрирахме софтуера на Fines Charging, чрез който можете да активирате допълнителни начини за зареждане, отдалечен контрол и мониторинг на инсталираните зарядни станции. Обсъдихме различни параметри и консултирахме хората как зарядните устройства да са безопасни и достъпни у дома или на работните им места.

Какво по-добро място за представяне на паркомата на NRJ Soft, който обединява в едно разплащателен терминал и зарядна станция за електромобили. Софтуерът дава възможност в реално време да се следи информацията от обектите: брой проверени автомобили по регистрационен номер, местоположение, заплатено време на престой в зависимост от типа зона, зареждане на ел. енергия и оборот по устройства, както и видеонаблюдение на обекта. Отличава се със сигурност и надеждност: монтирана е камера, която снима потребителя, извършващ плащането и прави запис в паметта на компютъра. А за осигуряване на своевременна и качествена техническа поддръжка са монтирани високоговорители, през които ползвателят чува гласа на служителя от техническата поддръжка при затруднения при изпозването на устройството. Представихме нашето портфолио комплексни паркинг системи, съобразени с всички съвременни и законови изисквания към автоматизирането, контрола и менажирането на паркинг зони.

И не на последно място, нашата компания подкрепя енергийния преход на страната с изграждането на битови фотоволтаични инсталации и фотоволтаични централи за бизнеса. Преобразуването на слънчевата радиация в електрическа енергия е много ефективен начин да повлияем положително върху застрашителното изменение на климата, да използваме неизчерпаем природосъобразен източник на енергия и да спестяваме пари. Заслужава си да се замислите за всички ползи.

А ние ще продължаваме да ви информираме за последните тенденции и разработки в областта на околната среда и устойчивостта. Следете ни, защото предстоят още интересни новини!


© 2024 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top