red point Новини

Финална конференция по проект „Посланици на зелената промяна“

30.04.2024

На 25 април 2024г., заедно с водещи компании в областта на устойчивите технологии, NRJ Soft се присъедини към конференцията "Иновации за зелен растеж: Предизвикателства и технологии за устойчиво бъдеще", организирана от Русенската търговско-индустриална камара (РТИК). В рамките на събитието, което се проведе с голям интерес и участие на експерти от различни сфери на бизнеса, NRJ Soft представи своите иновативни зелени решения.

С фокус върху устойчивостта и опазването на околната среда, нашите експерти разкриха новаторски подходи и технологии, които имат потенциал да променят ландшафта на бизнеса в бъдеще. Основната мисия на нашата компания е интегрирането на зелени практики във всички аспекти на предлаганите продукти и услуги, като по този начин се ангажираме с устойчивото развитие и отговорното предприемачество.

Участието в тази престижна конференция потвърждава ангажимента ни към зелените инициативи и насърчаването на активната размяна на идеи и практики за постигане на по-зелен и устойчив бизнес модел.


© 2024 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top